Modele de invitatie de craciun

Modèle de invitatie cu ocazia unei petreceri de craciun Organizata Annual de ECOTOP Oradea. MOS Craciun a fost si El invitat la serbare si speram sa ajunga, ca de obicei cu contrôle peline, CACI Copiii il asteapta cu nerabdare. Ultima zi in care MOS Craciun va Trece PE la pangarul Bisericii sa IA Lista copiilor ce vor fi in Sala in ziua serbarii, pentru a le pregati cadouri, va fi duminica, 11 Decembrie 2011. De aceea II ne PE toti parintii ce vor Veni, sa nu uite sa-si Inscrie Copilul/Copiii PE Lista Pina atunci. Duminica, 18 Decembrie 2011, Ora 10:00 AM, copiii Scolii Duminicale vor Pune anul acesta in Scena, pentru toti CEI ce vor sa-i Vada, Nasterea Domnului, Colinde si poezii de craciun si va asteapta costumati si plini de entuziasm sa va Cante si incante. NC de la nceputul lunii Decembrie crochetmodèles i strzile oraelor sunt mpodomorsure cu tot felul de beculee i nsemne Care prevestesc srbtoarea crciunului. Copiii Centrului “Don Bosco” v ateptm PE toi cu glisser s v rspltim ajutorul de Care Dai dovad de fiecare dat! Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués * închiriere a manualelor între părinţii elevilor şi şcoală (partea A II-a) cum ajutam Copiii sa scape de frique de examene OData instalata DIN acel moment ne tot ntrebm:,, ce cadou voi Primi de la Mo crciun? i IAT AA A mai trecut un an en peline de loi iviti éducatif i deosemorsure la Centrul “Don Bosco” Al centrului diecezan Caritas IAI. Ca n fiecare an, mpreun cu Beneficiarii proiectului, pregtim DIN timp Serbarea de Crciun. Noi, Beneficiarii acestui proiect, AM pregtit aceast serbare drept mulumire pentru c ne sprijinii, ne ajutai s FIM mai Buni, cumini i s avem note mai bune la Coal i pentru a le face o bucurie Mare prinilor. Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML:

Învăţământ primar - Alte discipline - Diverse - Clasa 1; Clasa a 2-a; Clasa a 3-a; Clasa a 4-a; Clasa pregatitoare; Învăţământ preşcolar - Resursele elevilor - Grupa mică; Grupa mijlocie; Grupa mare; Grupa pregătitoare; Punctele galbene sunt lumanari. Realizat pe baza de colaj in Adobe Photoshop. Primvar, var, toamn, iarn...

i o dat cu iarna vin i bucuriile ei: zpada, gheaa, sniuul, omul de zpad, srbtorile, Mo Crciun i vacana. V invitm cu mult cldur s participai, mari, 16 decembrie 2008, la ora 16.00, la serbarea de Crciun "Vine Crciunul" care va avea loc la sediul "Don Bosco".